Staycation Helsingissä

Suunnitelmissa staycation Helsingissä? Tässä neljä ihanaa vaihtoehtoa:

Lilla Roberts

Ihanan säihkyvä art deco -tyylinen hotelli, joka pursuaa jännittäviä yksityiskohtia. Tyylikäs valinta deiteille, tyttöjen yökylälle tai määmatkalle.

Aulan Lilla E -baarin drinkit ovat priimaa ja Krog Roban aamiainen Taika-mukeineen on lumoava, mutta kodikas.

U14

Unioninkadun uusi tulokas on upea. Aula kiiltelee uutuuttaan, ja huoneet ovat paitsi kauniit, myös käytännölliset. Tuntuu, että jokainen yksityiskohta on todella mietitty tarkasti.

Hotellin Version-baarin sisustus tuo mieleen maailman metropolit. Nurkan takaa löytyvä aamiaishuone on kotoisa, ja hyvällä säällä sisäpihan terassilla voi syödä aamiaista tai oleilla muuten vain.

St George

Oi, Yrjö. Täällä huokuu yläluokan hillitty lumo. Taidetta on ripoteltu kaikkialle; huoneisiin, ravintoloihin ja käytäviin. Ai Weiwein Lohikäärme tulee vastaan jo aulassa, ja Wintergardenissa tarjoillaan drinkkejä taidelaseista.

Atelier with balcony -huoneet ovat täydellisiä staycationeihin. Ihaile näkymiä omalla parvekkeella ja vietä rentoja hetkiä hotellin K-16 spassa.

Bob W

Bob W yhdistää hotellin ja Airbnbn parhaat puolet. Moderni asunto, hotellin palvelut ja älykäs sisäänkirjautuminen tekevät yöpymisestä helppoa. Ei siis tarvitse sumplailla avaimia, kuten yleensä Airbnb:ssä majoittuessa!

Pienet yksityiskohdat – hyväntuoksuinen suihkugeeli, ihana kahvi ja suklaa – tekevät spesiaalin olon. Myös pitkään viipyviä on mietitty: on hyvin varusteltu keittiö, pyykinpesukone ja treenivälineet.

1 kommentti

Kommentointi ei ole käytössä.