Staycation Helsingissä osa 2

Staycation Helsingissä – mutta minne mennä? Tässä neljä eri tyylistä vaihtoehtoa:

Hotel F6

Tyylikäs boutique-hotellielämys aivan paraatipaikalla Helsingin keskustassa. Palvelu on hiottu huippuunsa ja kaikki sujuu jouhevasti. Aamiaishuone on ihanan tunnelmallinen Bar Runar ja aamiaistarjoilut pitää sisällään paljon luomutuotteita: leipiä, puuroa ja leivonnaisia. Perinteisiä lämpölaareja täältä ei löydy.

Hotellin ehdoton helmi luksusta huokuvien huoneiden lisäksi on kaunis sisäpiha, jossa voi nauttia drinksuja tai kahvia tai olla vain. Tämä on urbaania tyylikkyyttä kaipaavan valinta!

hotelf6.fi

Folks Hotel Konepaja

Rouhea hotelli Vallilan Konepajalla tuo mieleen suurkaupungin sykkeen. Vierailu on tehty helpoksi jo ennen saapumista digitaalisen guestbookin avulla ja palvelu on sydämmellistä ja toimivaa myös paikanpäällä koko vierailun ajan.

Folks Hotel Konepaja on bilettäjän nappivalinta, mutta se on myös lapsiperheystävällinen: ainakin loft-huoneesta löytyy pieni keittiönurkkaus, jossa on astioita, tilava Smegin jääkaappi, mikro ja allas. Myös yhteiskäyttökeittiö löytyy. Läheltä löytyy Lintsi ja Sea Life.

Hotellin ravintola Albina ja kattobaari Alexis ovat lyhyessä ajassa hurmanneet Helsingin foodiet eikä aamupalakaan Albinan tiloissa jätä kylmäksi. Teemu Auran leivät ja kakut vie kielen mennessään ja tunnelmallisessa salissa tuntuu rennon ylelliseltä nauttia aamiaista ja siemailla kahvia.

folkshotels.fi

Valo Hotel & Work

Valo Hotel & Work on nimensä mukaisesti konsepti yöpymiseen ja työskentelyyn. Helsingissä harvinainen kattospa saunoineen ja ulkoporealtaineen saa kuitenkin myös staycationia kaipaavat suuntaamaan Ruskeasuolle Manskun päätyyn. Se todella kananttaa: allasalue on ihana ja täällä on jopa pari katolle rakennettua hirsisaunaa!

Huoneet ovat siistejä ja riisuttuja, kuin moderneja laivan hyttejä. Niiden onkin tarkoitus taipua moneen, joten koristeellisuus tai runsaus eivät kuulu tänne. Raikas Bistro Elo kauniine drinkkeineen tarjoaa kuitenkin myös silmän- ja linssinruokaa sitä kaipaaville. Hotelli on suuri ja melko uusi ja edullinen, joten odottelua ja aamiaisjonoja voi ilmetä ruuhka-aikoina.

valohotel.fi

Sokos Hotel Tripla

Pasilan Sokos Hotel Tripla on modernin pelkistetty. Ylimpien kerroksien näkymät ovat upeat! Jos käy mäihä ja saa ammeelliseen huoneen, Triplan kaupoista on ihana shoppailla kylpyvaahtoja ja kasvonaamioita. Ylipäätään on helppoa kun ravintola-, herkku- ja viihdetarjontaa löytyy saman katon alta.

Aamiainen on hyvin suunniteltu ja toimii moitteettomasti, vaikka väkeä on paljon. Samaa ei valitettavasti voi sanoa check innistä lauantaina, joten varaudu odottamaan pitkään saadaksesi huoneen. Tämä tieto on tarpeellinen, sillä moni majoittuu tänne peleihin tai kulttuuririentoihin mennessä tai malttamattomat lapset käsipuolessa. Odottelua on onneksi helpotettu vuoronumerosovelluksella.

sokoshotels.fi

Ps. katso lisää staycation-vinkkejä: vinkit staycationeihin Helsingissä