Hyytävät Halloween-herkut Oreoista

Karkki vai kepponen? Halloweenin hyytävimmät herkut tehdään Oreoista. Parhaat tarjoilut syntyy minimipanostuksella muutamassa minuutissa.

Oreolepakot

Oreoita

Suklaanappeja tai -paloja (tässä käytetty Brunbergin suklaakuorrutettuja toffeepaloja)

Sokerikuorrutetta/elintarvikeliimaa

Syötäviä silmiä (löytyy kaupan leivontaosastolta tai juhlakaupoista)

Puolita oreot. Liimaa molemmille puolille suklaapalaa oreon puolikas siiviksi. Liimaa syötävät silmät oreoiden sisänurkkiin. Valmista tuli!

Oreohämähäkit

Oreoita

Sokerikuorrutetta/elintarvikeliimaa

Lakunauhaa (esim. Snöre tai lakritsirullaa avattuna)

Värikkäitä suklaarakeita

Ruskeita strösseleitä tai nonparelleja (tässä käytetty Dr Oetkerin Earthy Cocoa -koristerakeita)

Avaa oreot irrottamalla varovasti keksinpuolikkaat toisistaan. Leikkaa lakunauha hämähäkin jaloiksi ja laita ne keksinpuolikkaiden väliin. Oreoiden oma täyte auttaa jalkoja pysymään, mutta usein sokerikuorrutteesta, elintarvikeliimasta tai muusta syötävänä liimanakäytettävästä aineesta voi olla apua.

Liimaa suklaarakeet keksien päälle silmiksi ja liimaa lopuksi vielä pienet strösselit silmien keskelle. Hyytävän hyvää!