Hurmaavien kahvihetkien Helsinki: kokeile näitä

Helsinki on täynnä toinen toistansa hurmaavampia kahviloita ja herkkuttelupaikkoja. Kokeile näitä:

Chez Janet

Astu Pariisiin! Chez Janetin sähkyvät vitriinit on mahdotonta ohittaa. Kauniit leivokset ja macaronsit ovat tuotu Ranskasta. Siemaile teetä, nauti quiche ja pientä makeaa. Täydellinen luksuskahvihetki kaupunkikierroksen lomassa!

https://www.chezjanet.fi/

Patisserie Teemu Aura & Pullabiili

Patisserie Teemu Aura Hakaniemessä sekä kiertävä Pullabiili ovat olleet tämän kesän place-to-be, ja syystä. Aamiaiset, pullat, kahvit ja palvelu ovat kaikki erinomaisia! Pullabiilin liikkeitä voi seurata @patisserieteemuaura -instatililtä.

https://www.patisserietm.fi/

Relove

Second hand -kaupan ja kahvilan yhdistelmä on nerokas! Hyvän omantunnon shoppailua ja herkkuja ei voi eikä onneksi tarvitsekaan vastustaa. Paljon vegaanisia ja gluteenittomia vaihtoehtoja! Relove löytyy sekä Töölöntorin kulmalta, Stockmannilta että Fredalta.

https://www.relove.fi/

Art Cafe Taideterassi

Upea, Töölönlahdelle avautuva terassi, jonka kahvilasta saa niin herkkuja kuin lounassalaattejakin. Maisema on ihana ja paikalle karauttaa helposti lastenvaunujenkin kanssa. Kahvilan pihassa on mieletön viktoriaaninen leikkimökki!

http://cafepanorama.fi/

Ravintola Sunn / Brunssi

Ravintola Sunnin brunssilla ei taatusti jää nälkäiseksi. Lauantaisin ja sunnuntaisin tarjoiltavalla brunssilla on tarjolla muun muassa leipiä, croissantteja, salaatteja, lämmintä ruokaa ja kakkuja. Ikkunoista voi ihailla Senaatintoria ja Helsingin tuomiokirkkoa.

ravintolasunn.fi